We verwijzen graag door

naar onze partners

Onderneem met SPK is ontstaan dankzij jarenlange projectwerking waarin samenwerking een must is. Na meer dan 25 jaar hebben we een heel netwerk van organisaties, bedrijven, coaches en ervaringsdeskundigen uitgebouwd waar we je met een gerust hart naar doorverwijzen.

We verwijzen graag door

Netwerken en samenwerken zit SPK in het bloed: we doen dagelijks beroep op verschillende experten en ervaringsdeskundigen die ons ondersteunen in het nog gerichter verderhelpen van ondernemers. Dankzij deze partners staan we sterker: we maken dan ook graag de brug naar hun kennis, ervaring en expertise. Bekijk zeker de pagina 'over ons' voor een overzicht van onze partners.

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

SPK als jouw klankbord

SPK als jouw klankbord

Voor vragen & ideeën

SPK als jouw klankbord

Onze ervaring leert dat heel wat ondernemers met goede projectideeën rondlopen, maar er niet toe komen deze uit te werken. Daarnaast zitten  ondernemers vaak met vragen, waarvan niet duidelijk is bij wie ze ervoor terecht kunnen. Onderneem met SPK is jouw klankbord. Geef ons twee uren van je tijd en we garanderen dat je een paar flinke stappen vooruit zet!