Bar d’Office Turnhout

Coworken in stijl

Ben jij het thuis werken beu? Ben je op zoek naar een professionele werkplek om te werken, klanten te ontvangen en andere ondernemers te ontmoeten? Ben je veel onderweg en zoek je al eens een inspirerende plek om tussen afspraken door je werk bij te houden? Coworken in Bar d'Office Turnhout biedt een oplossing.

Bar d’Office Turnhout

Een testimonial zegt zó veel meer.

Ik voel me hier thuis, terwijl ik niet thuis ben

Senne Starckx

freelance journalist

In Bar d'Office Turnhout staat coworken centraal: niet alleen een leuke en creatieve omgeving om professioneel te werken, ook een netwerk van gelijkgezinden met ruimte voor ervaringsuitwisseling en nieuwe samenwerkingen. Binnen Bar d'Office Turnhout krijgen ondernemers, kenniswerkers, creatievelingen etc. alle kansen om verbindingen te leggen, ideeën uit te wisselen en inspiratie te vinden. Gewoon geconcentreerd werken mag natuurlijk ook. 

Bar d'Office is een netwerk van coworking plekken verspreid over heel Vlaanderen. Met een abonnement bij de locatie in Turnhout kan je ook gratis terecht in andere Vlaamse steden.

Bar d'Office Turnhout biedt je:

  • Coworking
  • Internet
  • Printmogelijkheden
  • Vergaderzalen met internet, flipchart, whiteboard en beamer
  • Gratis koffie, thee en water

Je kiest een tarief naar jouw goesting:

  • Hop in: 30 euro/maand = tot 20 uur toegang
  • Hop in deluxe: 50 euro/maand = tot 40 uur toegang
  • Half time: 90 euro/maand = tot 80 uur toegang
  • Full time: 150 euro/maand = no limit

De eerste dag is een gratis proevertje. Spring gerust binnen, Bar d'Office Turnhout is open op alle werkdagen van 9u00 tot 17u00. Je kan ons vinden in de kantoren van SPK.

Opgelet! SPK is gesloten op: woensdag 1 november, maandag 13 november, vrijdag 22 december (vanaf 12u00), maandag 25 december, dinsdag 26 december, woensdag 27 december, donderdag 28 december, vrijdag 29 december en maandag 1 januari.

Meer info over Bar d'Office vind je hier.

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Onverwachte troeven

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Creativiteit en ondernemerschap: niet meteen twee termen die zich eenvoudig met elkaar verzoenen. Toch is heel wat te zeggen voor creatief ondernemerschap. Het Huis voor Creativiteit is hét contactpunt waar je terecht kan met al je vragen rond ondernemen in de creatieve sector of creatiever ondernemen in traditionele sectoren. We helpen je graag verder met advies en gerichte doorverwijzing.

Netwerk CiNe

Netwerk CiNe

Creatief inspirerend

Netwerk CiNe

Ben je niet bepaald een geboren netwerker? Voel je je niet thuis op klassieke netwerkevents? Wil je wel bijleren, nieuwe tools en technieken leren kennen, je talenten kenbaar maken en nieuwe contacten leggen? Dan ben je bij CiNe activiteiten aan het juiste adres. Het Creatief Inspirerend Netwerk - CiNe - biedt niet-alledaagse netwerkactiviteiten rond alle aspecten van creatief ondernemerschap. 

SPK als jouw klankbord

SPK als jouw klankbord

Voor vragen & ideeën

SPK als jouw klankbord

Onze ervaring leert dat heel wat ondernemers met goede projectideeën rondlopen, maar er niet toe komen deze uit te werken. Daarnaast zitten  ondernemers vaak met vragen, waarvan niet duidelijk is bij wie ze ervoor terecht kunnen. Onderneem met SPK is jouw klankbord. Geef ons twee uren van je tijd en we garanderen dat je een paar flinke stappen vooruit zet!