Huis voor Creativiteit: contactpunt

Onverwachte troeven

Creativiteit en ondernemerschap: niet meteen twee termen die zich eenvoudig met elkaar verzoenen. Toch is heel wat te zeggen voor creatief ondernemerschap. Het Huis voor Creativiteit is hét contactpunt waar je terecht kan met al je vragen rond ondernemen in de creatieve sector of creatiever ondernemen in traditionele sectoren. We helpen je graag verder met advies en gerichte doorverwijzing.

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Een testimonial zegt zó veel meer.

Directe en leerrijke feedback, zeer interessante contacten en informatie

Chris Sterkens

Cupico

Wat kan je allemaal terugvinden in het Huis voor Creativiteit?

  • Een fysieke werkplek waar je kan werken en andere coworkers kan ontmoeten (Bar d’Office)
  • Workshops, opleidingen en advies om ondernemerschaps- en managementvaardigheden aan te scherpen
  • Coaching en begeleiding bij groeiambities
  • Ondersteuning in het opzetten van samenwerkingsverbanden
  • Begeleiding richting de markt
  • Gerichte doorverwijzing naar onze partners. Klik hier om ze te ontdekken.
Huis voor Creativiteit: contactpunt

Het Huis voor Creativiteit kadert binnen de oproep Ondernemerschap - startersinitiatieven van de Vlaamse Regering. De partners in dit project zijn Flanders DC en Unizo.

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

Bar d’Office Turnhout

Bar d’Office Turnhout

Coworken in stijl

Bar d’Office Turnhout

Ben jij het thuis werken beu? Ben je op zoek naar een professionele werkplek om te werken, klanten te ontvangen en andere ondernemers te ontmoeten? Ben je veel onderweg en zoek je al eens een inspirerende plek om tussen afspraken door je werk bij te houden? Coworken in Bar d'Office Turnhout biedt een oplossing.

In the Mix

In the Mix

de innovatiecocktail

In the Mix

Wat als ... je verschillende professionals uit verschillende sectoren en disciplines samenbrengt rond jouw groeiuitdagingen? Wat als ... uit verschillende invalshoeken de huidige struikelblokken onder de loep worden genomen? Wat als ... dit experiment ook nog eens gericht is op concrete innovaties en realiseerbare toekomstbeelden? Dit is de insteek van In the Mix: creatieve geesten, designers, innovatoren, gebruikers/klanten etc. gaan met de pijnpunten van jouw onderneming aan de slag.

Netwerk CiNe

Netwerk CiNe

Creatief inspirerend

Netwerk CiNe

Ben je niet bepaald een geboren netwerker? Voel je je niet thuis op klassieke netwerkevents? Wil je wel bijleren, nieuwe tools en technieken leren kennen, je talenten kenbaar maken en nieuwe contacten leggen? Dan ben je bij CiNe activiteiten aan het juiste adres. Het Creatief Inspirerend Netwerk - CiNe - biedt niet-alledaagse netwerkactiviteiten rond alle aspecten van creatief ondernemerschap.