In the Mix

de innovatiecocktail

Wat als ... je verschillende professionals uit verschillende sectoren en disciplines samenbrengt rond jouw groeiuitdagingen? Wat als ... uit verschillende invalshoeken de huidige struikelblokken onder de loep worden genomen? Wat als ... dit experiment ook nog eens gericht is op concrete innovaties en realiseerbare toekomstbeelden? Dit is de insteek van In the Mix: creatieve geesten, designers, innovatoren, gebruikers/klanten etc. gaan met de pijnpunten van jouw onderneming aan de slag.

In the Mix

Een testimonial zegt zó veel meer.

Hartelijk dank voor het inspirerende gebeuren gisteren! Ik heb er zoveel energie uitgehaald!

Conny Snoeck

VROLIJK

We brengen generalisten, specialisten uit jouw sector/activiteit, creatieve geesten en jouw gebruikers rond de tafel. We laten ze brainstormen en oplossingen genereren voor de problematiek waar jij mee zit. We maken direct de vertaalslag naar jouw bedrijf en je gaat naar huis met een heleboel frisse ideeën, oplossingen, nieuwe pistes waar je enkelvoudig nooit aan gedacht had.

De kracht van In the Mix?

  • Een diverse mix van profielen aan tafel: de generalisten zijn van alle markten thuis, de specialisten kennen je sector door en door, de creatieve geesten zorgen voor de ongewone en unieke ideeën, de gebruikers vertellen waar ze nood aan hebben
  • Je krijgt een waaier aan niet voor de hand liggende ideeën en oplossingen die vaak verder gaan dan de specifieke uitdaging/opdracht
  • Je verruimt je blik en leert bij van andere sectoren: een ideale kruisbestuiving

In the Mix is een gefaciliteerd en gemodereerd concept.

We hanteren een aanpak op maat:

  • We selecteren samen met jou de deelnemers aan tafel: een ideale mix van vertrouwde en nieuwe gezichten
  • We briefen de deelnemers, kaderen de problematiek en bereiden de In the Mix voor 
  • We zorgen voor een goede visuele verslaggeving, evaluatie en opvolging

Van jou vragen we een goede briefing/uiteenzetting van de problematiek. De rest mag je aan ons overlaten.

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Samen straffer

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Binnen Co.LAB koppelen we jou als ondernemer aan een creatieve geest/designer. Doel is samen tot nieuwe innovaties te komen. Niet alleen denkwerk, maar ook concrete acties.

Netwerk CiNe

Netwerk CiNe

Creatief inspirerend

Netwerk CiNe

Ben je niet bepaald een geboren netwerker? Voel je je niet thuis op klassieke netwerkevents? Wil je wel bijleren, nieuwe tools en technieken leren kennen, je talenten kenbaar maken en nieuwe contacten leggen? Dan ben je bij CiNe activiteiten aan het juiste adres. Het Creatief Inspirerend Netwerk - CiNe - biedt niet-alledaagse netwerkactiviteiten rond alle aspecten van creatief ondernemerschap. 

In gesprek met collega-ondernemers

In gesprek met collega-ondernemers

Snelle feedback

In gesprek met collega-ondernemers

Een groep van collega-ondernemers die op één namiddag hun ervaringen met jou delen. Ideaal voor ondernemers die met een uitdaging, problematiek of idee zitten en dit snel willen aftoetsen met gelijkgezinden.