Originele workshops

dat tikkeltje anders

Gemotiveerde medewerkers presteren beter en zijn een belangrijke succesfactor van je bedrijf. Onderneem met SPK biedt een aantal onverwachte en originele manieren om jouw medewerkers en jouw team in de watten te leggen.

Originele workshops

Motiveren van werknemers is meer dan incentives en extra vergoedingen geven of het jaarlijkse nieuwjaarsevent organiseren. Je kan op nog heel wat andere manieren jouw medewerkers op een originele en onverwachte manier de aandacht geven die ze verdienen.

Dankzij de jarenlange projectervaring van SPK, waar de focus ligt op het formuleren en uitvoeren van projecten met sociale en maatschappelijke doeleinden, zijn we in staat om een aantal teambuilding formules aan te bieden die net dat tikkeltje anders zijn. Onderneem met SPK bekijkt graag samen met jou waar je voorkeur ligt en waar je medewerkers warm van kunnen worden.

Een greep uit het aanbod:

  • Een stiltekuur: Ontdek de kracht van stilte en ervaar hoe het een meerwaarde kan zijn voor je bedrijf. Door jezelf en je medewerkers momenten van stilte te laten ervaren, vergroot je persoonlijke veerkracht en zorg je ervoor dat de gespreks- en vergaderthema’s met aandacht worden behandeld. Bewust en strategisch omgaan met stilte is de ideale manier om naar de kern/bron te gaan van datgene waar je mee bezig bent. Het is ook dé voedingsbodem voor innovatie en creativiteit.
  • Natuurwandeling met oog voor biodiversiteit en ecologische waarde: de Kempen staat al bekend als groene regio, wij bieden je nu de kans om dit in de praktijk om te zetten: ervaren gidsen laten jouw en je medewerkers op een originele manier proeven van de natuurlijke pracht die jouw streek te bieden heeft. Wij brengen jouw medewerkers dichter en nauwer in contact met hun omgeving, en geven ze de inspiratie, rust en stilte waar ze van kunnen genieten om even te ontsnappen aan de gejaagdheid van hun werkomgeving.

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

Ecologisch advies voor bedrijven

Ecologisch advies voor bedrijven

een groene win-win

Ecologisch advies voor bedrijven

Een kostenefficiënt beheer van je bedrijfsterrein met oog voor biodiversiteit? Dat kan! Onderneem met SPK adviseert je in het opzetten van een correct ecologisch beheer van je groene zones.