Netwerk CiNe

Creatief inspirerend

Ben je niet bepaald een geboren netwerker? Voel je je niet thuis op klassieke netwerkevents? Wil je wel bijleren, nieuwe tools en technieken leren kennen, je talenten kenbaar maken en nieuwe contacten leggen? Dan ben je bij CiNe activiteiten aan het juiste adres. Het Creatief Inspirerend Netwerk - CiNe - biedt niet-alledaagse netwerkactiviteiten rond alle aspecten van creatief ondernemerschap. 

Netwerk CiNe

Een testimonial zegt zó veel meer.

De Storytelling van gisteren was subliem! Gezellig & boeiend

Jan Gevers

Beresterk

CiNe richt zich naar ondernemers, culturele organisaties, innovatieve intrapreneurs, non-profit organisaties, beleidsmakers ... naar iedereen die creativiteit als belangrijk onderdeel van zijn/haar activiteit beschouwt. Straffe ondernemers aan het woord, trendwatching, kruisbestuivingstrajecten, experimentele workshops, we organiseren events die net dat tikkeltje anders zijn.

Eind 2012 werd CiNe, het eerste Creatief Inspirerend Netwerk van de Kempen, boven de doopvont gehouden. De primaire doelstelling van CiNe was om creatieve ondernemers en creatieve talenten van Kempense bodem bij elkaar te krijgen in een netwerk op maat, maar we evolueerden al snel naar een netwerk dat verder reikt dan de Kempense grenzen en waar de kruisbestuiving tussen reguliere sectoren en creatieve sectoren centraal staat. Vandaag telt CiNe meer dan 500 enthousiastelingen die regelmatig aan onze activiteiten deelnemen. Van kunstenaars tot aannemers, van designers tot kennismanagers: je kan ze allemaal ontmoeten op een CiNe-event.

Bekijk bovenstaand filmpje om een eerste sfeergevoel op te snuiven. En kom langs, we zullen je met open armen ontvangen!

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Onverwachte troeven

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Creativiteit en ondernemerschap: niet meteen twee termen die zich eenvoudig met elkaar verzoenen. Toch is heel wat te zeggen voor creatief ondernemerschap. Het Huis voor Creativiteit is hét contactpunt waar je terecht kan met al je vragen rond ondernemen in de creatieve sector of creatiever ondernemen in traditionele sectoren. We helpen je graag verder met advies en gerichte doorverwijzing.