Projecten vorm geven én schrijven

ook dat van jou

Er zijn heel wat subsidies voorhanden die voor kleine en (middel)grote bedrijven een extra steun betekenen om veranderingen, groei en verbeteringen in het bedrijf door te voeren. Alleen ontbreekt vaak de tijd en de kennis om deze subsidies effectief aan te wenden. Vind je de drempel naar subsidies te hoog? Onderneem met SPK biedt ondersteuning in het zoeken naar de juiste subsidie en/of in het formuleren, schrijven en begeleiden van jouw project.

Projecten vorm geven én schrijven

Een testimonial zegt zó veel meer.

Mede door SPK is het ons gelukt. Ons verhaal, ons project “STS” is realiteit geworden

Martine Noyens

LMJ Construct

Projectwerking is voor SPK vzw schering en inslag: sinds eind jaren 80 focussen wij ons op het formuleren, schrijven en uitvoeren van projecten met sociale en maatschappelijke doeleinden. Het zit in het dna van onze organisatie, en we delen deze ervaring en expertise graag met jou. 

Waarvoor kan je bij ons terecht?

  • Zit je met een projectidee? We geven je tips en verwijzen je door naar het juiste subsidiekanaal.
  • Op zoek naar de juiste partners? We doen graag beroep op ons uitgebreide netwerk om je projectidee kracht bij te zetten.
  • Geen tijd en/of geen expertise in het aanvragen van subsidies? We ondersteunen je in het formuleren, concretiseren en schrijven van je project binnen de oproepen ESF* en Strategische Transformatiesteun (STS)**.
  • Op zoek naar een blijvend klankbord en ondersteuning in het uitvoeren van je project? We begeleiden je graag in de totale projectuitvoering.

Hoe gaan we te werk?

Jij bepaalt zelf als ondernemer hoe ver onze samenwerking reikt. Ons aanbod is modulair:

  • Projectideeën bespreken en de doorverwijzing naar het juiste subsidiekanaal doen we voor een lekkere koffie.
  • We rekenen een vergoeding om een projectidee te helpen formuleren, concretiseren en/of te schrijven. Dit varieert naargelang de oproep (ESF of STS) en bestaat uit een vaste vergoeding en een succesfee indien het project is goedgekeurd.
  • De begeleiding in de projectuitvoering gebeurt op basis van een vast uurtarief.

Benieuwd of er ook voor jou subsidiemogelijkheden zijn? Geef ons een seintje, wij helpen je graag verder.

* ESF: Het ESF investeert samen met Vlaanderen en Europa in arbeidskansen en kwaliteitsvolle loopbanen. Vernieuwende projecten worden opgezet om maatschappelijke uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan. Bepaalde oproepen binnen ESF lenen zich ideaal om te werken aan o.a. de professionalisering van je HR dienst (versterken en verduurzamen van algemene HR processen), de versterking van je interne bedrijfscultuur (competentie- en talentmanagement etc.), de transformatie naar een meer duurzaam en mensgericht ondernemen binnen je organisatie, etc.

** Strategische Transformatiesteun (STS): Via STS geeft Vlaanderen steun aan KMO’s en grote ondernemingen die individueel of gezamenlijk een strategisch transformatieproject willen realiseren. Er kan steun worden toegekend voor opleidingen en investeringen die essentieel zijn voor het doorvoeren van het transformatieproject.

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

SPK als jouw klankbord

SPK als jouw klankbord

Voor vragen & ideeën

SPK als jouw klankbord

Onze ervaring leert dat heel wat ondernemers met goede projectideeën rondlopen, maar er niet toe komen deze uit te werken. Daarnaast zitten  ondernemers vaak met vragen, waarvan niet duidelijk is bij wie ze ervoor terecht kunnen. Onderneem met SPK is jouw klankbord. Geef ons twee uren van je tijd en we garanderen dat je een paar flinke stappen vooruit zet!