In gesprek met collega-ondernemers

Snelle feedback

Een groep van collega-ondernemers die op één namiddag hun ervaringen met jou delen. Ideaal voor ondernemers die met een uitdaging, problematiek of idee zitten en dit snel willen aftoetsen met gelijkgezinden. 

In gesprek met collega-ondernemers

Ondernemers die leren van andere ondernemers, daar draait het om. Op basis van jouw uitdaging, probleem of idee benadert Onderneem met SPK de juiste personen uit het netwerk: ondernemers, experten, ervaringsdeskundigen, kennisspelers, kunstenaars, etc. Kortom, we creëren het ideale tafelgezelschap waarmee jij gedurende één namiddag intensief ervaringen uitwisselt. Zo krijg je een betere kijk op jouw uitdaging en kan je heel snel de volgende stap vooruit zetten.

Voordeel?

  • Wij bespreken samen met jou welke tafelgasten voor jouw uitdaging het best rond de tafel zitten
  • Wij doen het werk: we leggen de contacten, we briefen de tafelgasten, we plannen het gesprek.
  • Wij faciliteren een tafelgesprek onder collega-ondernemers: ervaringsuitwisseling pur sang!

Kortom, je investeert enkele uren van je tijd en je krijgt een waaier aan ervaring en inspiratie terug.

Meer info?
Dat kan

‘In gesprek met collega-ondernemers’’ maakt deel uit van

Heb je vragen? Wij helpen je met plezier

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

SPK als jouw klankbord

SPK als jouw klankbord

Voor vragen & ideeën

SPK als jouw klankbord

Onze ervaring leert dat heel wat ondernemers met goede projectideeën rondlopen, maar er niet toe komen deze uit te werken. Daarnaast zitten  ondernemers vaak met vragen, waarvan niet duidelijk is bij wie ze ervoor terecht kunnen. Onderneem met SPK is jouw klankbord. Geef ons twee uren van je tijd en we garanderen dat je een paar flinke stappen vooruit zet!

In the Mix

In the Mix

de innovatiecocktail

In the Mix

Wat als ... je verschillende professionals uit verschillende sectoren en disciplines samenbrengt rond jouw groeiuitdagingen? Wat als ... uit verschillende invalshoeken de huidige struikelblokken onder de loep worden genomen? Wat als ... dit experiment ook nog eens gericht is op concrete innovaties en realiseerbare toekomstbeelden? Dit is de insteek van In the Mix: creatieve geesten, designers, innovatoren, gebruikers/klanten etc. gaan met de pijnpunten van jouw onderneming aan de slag.