Talententraject

ga op ontdekking

Het talententraject is een ontdekkingsreis naar je eigen talenten en de talenten van anderen. Werknemers die hun talenten in hun job kwijt kunnen, doen hun job liever en zullen langer in dienst blijven. Het brengt meer arbeidsvreugde, geluk en authenticiteit, en is een basissteen voor de uitbouw van een duurzaam HR-beleid.

Talententraject

Hoe kan je waarderend inspireren en coachen? Hoe haal je het beste in elk van je medewerkers naar boven? Hoe zorg jij ervoor dat jouw team zich goed voelt op de werkvloer en ook goed presteert? Inzicht krijgen in talenten biedt een oplossing.

Welk doel heeft een talententraject?

Doel is de verbinding te maken tussen de organisatiedoelstellingen en de persoonlijke doelstellingen van de medewerkers. We helpen bedrijven en organisaties om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen én ze te behouden.

Waar zit de win-win?

  • Eerste handvaten voor het uitbouwen van een duurzaam HR-beleid
  • Minder verzuim: werknemers die hun job graag uitoefenen houden de werkdruk langer vol
  • Gepassioneerde en betrokken medewerkers door in te zetten op talenten
  • Sterkere en beter presterende teams

Voor wie?

Voor iedereen die zoekt naar handvaten om waarderend te coachen en zijn/haar team beter met elkaar wil laten communiceren. Voor ondernemers die zoeken naar basiselementen voor het uitbouwen van een duurzaam HR-beleid.

Hoe gaan we tewerk?

We werken steeds op maat. Afhankelijk van de noden en de wensen van het bedrijf en/of de medewerkers stellen wij een traject voor dat ideaal past bij jouw langetermijnambities.

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

Originele workshops

Originele workshops

dat tikkeltje anders

Originele workshops

Gemotiveerde medewerkers presteren beter en zijn een belangrijke succesfactor van je bedrijf. Onderneem met SPK biedt een aantal onverwachte en originele manieren om jouw medewerkers en jouw team in de watten te leggen.