Vergaderen bij een kunstenaar

meet toptalents

Bedrijven die in interactie gaan met kunstenaars en top creatives hebben substantieel meer kans op economische groei en radicale innovaties. Toch blijft de wereld van kunst en creativiteit voor veel bedrijven en organisaties 'onbekend is onbemind' of is de instapdrempel naar het bestaande aanbod te groot. POWOW brengt hierin verandering: samen met kunstenaars en creatives gaan ze de uitdaging aan om vergaderingen doelgerichter, creatiever en efficiënter te maken. 

Vergaderen bij een kunstenaar

Een testimonial zegt zó veel meer.

Een samenwerking met een kunstenaar is de rode loper van innovatie

Philippe Maertens

Siemens

POWOW biedt een laagdrempelige instap aan bedrijven en organisaties die willen proeven van wat de wereld van kunst en creativiteit kan betekenen voor hun strategie en dagdagelijkse bedrijfsvoering. Kunstenaars en top creatives zetten hun ateliers - hun heiligdommen - open voor bedrijfsleiders en beslissingsnemers die hun belangrijke vergaderingen op locatie willen houden. Op die manier creëert POWOW een originele en doeltreffende kruisbestuiving: niet alleen is de ziel van de kunstenaar die je op deze manier ervaart al vrij uitzonderlijk en een meerwaarde ten opzichte van andere vergaderplekken, ook de kunstenaar zelf is aanwezig om minimaal bij aanvang een korte inspirerende uiteenzetting te doen over zijn/haar filosofie, manier van werken, etc. 

Voor wie?

POWOW richt zich naar bedrijfsleiders/beslissingsnemers/teams die:

  • hun vergaderingen doelgerichter en efficiënter willen maken;
  • op een originele, niet voor de hand liggende plaats willen vergaderen: even weg uit de eigen omgeving;
  • willen geïnspireerd worden door de culturele/creatieve sector om de eigen bedrijfsvoering en het innovatievermogen op te krikken.

De keuze maak je zelf:

In dialoog met POWOW kom je tot de voor jouw geschikte plek, timing en formule:

  1. POWOW 1: Je houdt je vergadering in het atelier van de kunstenaar en krijgt een inspirerende introductie.
  2. POWOW 2: Je houdt je vergadering in het atelier van de kunstenaar, je krijgt een inspirerende introductie en de kunstenaar fungeert als klankbord tijdens de vergadering.
  3. POWOW 3: Je houdt je vergadering in het atelier van de kunstenaar, je krijgt een inspirerende introductie en de kunstenaar modereert de vergadering op basis van een workshop of een eigen creatief proces.

Vervolgens maakt POWOW een aanbod op maat.

Geïnteresseerden kunnen steeds een kijkje nemen op de site van POWOW of contact opnemen voor meer informatie.

POWOW is een initiatief van Julie Vandenbroucke, founding mother van Arteconomy vzw en Koen Snoeckx, betrokken bij meerdere initiatieven die de werelden van kunst en bedrijfsleven bij elkaar brengen. SPK ondersteunt het initiatief daar kruisbestuiving en samenwerking stimuleren tussen creatieve industrieën en innovatieve ondernemers al jarenlang hoog op onze agenda staat. Een aantal plaatselijke kunstenaars/architecten/designers verlenen hun medewerking en staan te popelen om plaatselijke bedrijven en organisaties te ontvangen. Bij succes in de Kempen en Vlaanderen zijn de ambities van POWOW internationaal.

Deze diensten zullen jou ook interesseren!

Netwerk CiNe

Netwerk CiNe

Creatief inspirerend

Netwerk CiNe

Ben je niet bepaald een geboren netwerker? Voel je je niet thuis op klassieke netwerkevents? Wil je wel bijleren, nieuwe tools en technieken leren kennen, je talenten kenbaar maken en nieuwe contacten leggen? Dan ben je bij CiNe activiteiten aan het juiste adres. Het Creatief Inspirerend Netwerk - CiNe - biedt niet-alledaagse netwerkactiviteiten rond alle aspecten van creatief ondernemerschap. 

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Samen straffer

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Binnen Co.LAB koppelen we jou als ondernemer aan een creatieve geest/designer. Doel is samen tot nieuwe innovaties te komen. Niet alleen denkwerk, maar ook concrete acties.