Hoe laat ik mijn bedrijf groeien?

Kom los van het operationele en stop je energie in zaken die er echt toe doen

Een sterke regio dankzij een sterk ondernemersklimaat: het ondersteunen, adviseren en begeleiden van bedrijven en ondernemers met groeiambitie zit al meer dan 25 jaar ingebakken in de missie van SPK. We benaderen groei vanuit verschillende invalshoeken: of het nu groei in omzet of tewerkstelling is, structurele groei op organisatieniveau, of groei als persoon of ondernemer: we hebben een waaier aan expertise in huis om jou verder te helpen.

Deze diensten bieden we jou aan

We treden op als verbinder, als coach, als adviseur of als partner in crime: we zijn een uniek klankbord voor jou als ondernemer!

Deze diensten selecteerden wij voor ‘Hoe laat ik mijn bedrijf groeien?’

TANGO

TANGO

Strategie op maat

TANGO

Actiegericht werken aan het toekomstpotentieel van jouw bedrijf, dat is waar TANGO voor staat. Een ervaren coach helpt je nieuwe groeipistes te benoemen, te becijferen en deze om te zetten in concrete actieplannen. TANGO laat toe de juiste keuzes voor je bedrijf te maken en focus te leggen op die zaken die er écht toe doen.

LEAN doorlichting van je productieproces

LEAN doorlichting van je productieproces

efficiëntie verhogen

LEAN doorlichting van je productieproces

Heb je een state of the art productiepark maar zoek je nog naar extra verbeteropportuniteiten? Wil je je productiekost en verspilling verlagen, en je kwaliteit verhogen? Een LEAN doorlichting van je productieproces biedt oplossing.

Bedrijfsanalyse

Bedrijfsanalyse

een externe blik

Bedrijfsanalyse

Het doel van een bedrijfsanalyse is te kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft en waar de mogelijkheden liggen. Kort en krachtig met een concreet en verhelderend resultaat dat je als ondernemer helpt om je groeimogelijkheden verder uit te werken.

Projecten vorm geven én schrijven

Projecten vorm geven én schrijven

ook dat van jou

Projecten vorm geven én schrijven

Er zijn heel wat subsidies voorhanden die voor kleine en (middel)grote bedrijven een extra steun betekenen om veranderingen, groei en verbeteringen in het bedrijf door te voeren. Alleen ontbreekt vaak de tijd en de kennis om deze subsidies effectief aan te wenden. Vind je de drempel naar subsidies te hoog? Onderneem met SPK biedt ondersteuning in het zoeken naar de juiste subsidie en/of in het formuleren, schrijven en begeleiden van jouw project.

We verwijzen graag door

We verwijzen graag door

naar onze partners

We verwijzen graag door

Onderneem met SPK is ontstaan dankzij jarenlange projectwerking waarin samenwerking een must is. Na meer dan 25 jaar hebben we een heel netwerk van organisaties, bedrijven, coaches en ervaringsdeskundigen uitgebouwd waar we je met een gerust hart naar doorverwijzen.

Liken & delen maar!