Hoe ga ik om met veranderingen binnen mijn sector en mijn bedrijf?

Veranderen van koers is niet eenvoudig

Wil je groeien of succesvol zijn? Dan kan je als ondernemer niet op de lauweren rusten. Om de concurrenten voor te blijven dien je alert te zijn of de zaken anders aan te pakken. Deze veranderingen vragen om inspiratie en ondersteuning uit onverwachte hoek.

Deze diensten bieden we jou aan

De redenen waarom je wil of moet veranderen zijn divers:

  • Je wil beter inspelen op de behoefte van je klant
  • Je ambieert meer medewerkerstevredenheid en een productievere bedrijfscultuur
  • Het is noodzakelijk om de concurrentie voor te blijven
  • Je wil een beter en duurzamer productieproces installeren
  • ...

Onderneem met SPK biedt naast een aantal concrete trajecten ook de juiste expertise (vanuit eigen ervaring of via het netwerk) om je transformatie als persoon en als bedrijf goed te doorstaan.

Deze diensten selecteerden wij voor ‘Hoe ga ik om met veranderingen binnen mijn sector en mijn bedrijf?’

Bedrijfsanalyse

Bedrijfsanalyse

een externe blik

Bedrijfsanalyse

Het doel van een bedrijfsanalyse is te kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft en waar de mogelijkheden liggen. Kort en krachtig met een concreet en verhelderend resultaat dat je als ondernemer helpt om je groeimogelijkheden verder uit te werken.

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Samen straffer

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Binnen Co.LAB koppelen we jou als ondernemer aan een creatieve geest/designer. Doel is samen tot nieuwe innovaties te komen. Niet alleen denkwerk, maar ook concrete acties.

SPK als jouw klankbord

SPK als jouw klankbord

Voor vragen & ideeën

SPK als jouw klankbord

Onze ervaring leert dat heel wat ondernemers met goede projectideeën rondlopen, maar er niet toe komen deze uit te werken. Daarnaast zitten  ondernemers vaak met vragen, waarvan niet duidelijk is bij wie ze ervoor terecht kunnen. Onderneem met SPK is jouw klankbord. Geef ons twee uren van je tijd en we garanderen dat je een paar flinke stappen vooruit zet!

LEAN doorlichting van je productieproces

LEAN doorlichting van je productieproces

efficiëntie verhogen

LEAN doorlichting van je productieproces

Heb je een state of the art productiepark maar zoek je nog naar extra verbeteropportuniteiten? Wil je je productiekost en verspilling verlagen, en je kwaliteit verhogen? Een LEAN doorlichting van je productieproces biedt oplossing.

Projecten vorm geven én schrijven

Projecten vorm geven én schrijven

ook dat van jou

Projecten vorm geven én schrijven

Er zijn heel wat subsidies voorhanden die voor kleine en (middel)grote bedrijven een extra steun betekenen om veranderingen, groei en verbeteringen in het bedrijf door te voeren. Alleen ontbreekt vaak de tijd en de kennis om deze subsidies effectief aan te wenden. Vind je de drempel naar subsidies te hoog? Onderneem met SPK biedt ondersteuning in het zoeken naar de juiste subsidie en/of in het formuleren, schrijven en begeleiden van jouw project.

Liken & delen maar!