Hoe vind ik antwoord op de vragen waar ik wakker van lig?

Vooruit gaan doe je niet alleen

Als ondernemer sta je er nog al te vaak alleen voor. Het leiden van je onderneming, het zoeken naar nieuwe markten, je product afstemmen op de behoefte van de klant, ... het neemt allemaal veel tijd en energie in beslag. Je plannen, ideeën, uitdagingen of problemen aftoetsen met een onafhankelijke partner in crime kan een enorme verrijking zijn. Bij Onderneem met SPK ben je aan het juiste adres.

Deze diensten bieden we jou aan

Onderneem met SPK heeft doorheen de jaren heel wat expertise opgebouwd dankzij innovatieve projectwerking. Deze expertise delen we graag met jou. We bieden een luisterend oor, analyseren je vraag en formuleren een antwoord of advies op maat. Of het nu gaat over het zoeken naar nieuwe marktopportuniteiten, het versterken van je interne organisatie, het loskomen van het operationele of het creëren van een kostenverlagende ecologische groenvoorziening op je bedrijventerrein, geen enkele vraag is ons vreemd. 

Deze diensten selecteerden wij voor ‘Hoe vind ik antwoord op de vragen waar ik wakker van lig?’

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Onverwachte troeven

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Creativiteit en ondernemerschap: niet meteen twee termen die zich eenvoudig met elkaar verzoenen. Toch is heel wat te zeggen voor creatief ondernemerschap. Het Huis voor Creativiteit is hét contactpunt waar je terecht kan met al je vragen rond ondernemen in de creatieve sector of creatiever ondernemen in traditionele sectoren. We helpen je graag verder met advies en gerichte doorverwijzing.

SPK als jouw klankbord

SPK als jouw klankbord

Voor vragen & ideeën

SPK als jouw klankbord

Onze ervaring leert dat heel wat ondernemers met goede projectideeën rondlopen, maar er niet toe komen deze uit te werken. Daarnaast zitten  ondernemers vaak met vragen, waarvan niet duidelijk is bij wie ze ervoor terecht kunnen. Onderneem met SPK is jouw klankbord. Geef ons twee uren van je tijd en we garanderen dat je een paar flinke stappen vooruit zet!

We verwijzen graag door

We verwijzen graag door

naar onze partners

We verwijzen graag door

Onderneem met SPK is ontstaan dankzij jarenlange projectwerking waarin samenwerking een must is. Na meer dan 25 jaar hebben we een heel netwerk van organisaties, bedrijven, coaches en ervaringsdeskundigen uitgebouwd waar we je met een gerust hart naar doorverwijzen.

In the Mix

In the Mix

de innovatiecocktail

In the Mix

Wat als ... je verschillende professionals uit verschillende sectoren en disciplines samenbrengt rond jouw groeiuitdagingen? Wat als ... uit verschillende invalshoeken de huidige struikelblokken onder de loep worden genomen? Wat als ... dit experiment ook nog eens gericht is op concrete innovaties en realiseerbare toekomstbeelden? Dit is de insteek van In the Mix: creatieve geesten, designers, innovatoren, gebruikers/klanten etc. gaan met de pijnpunten van jouw onderneming aan de slag.

In gesprek met collega-ondernemers

In gesprek met collega-ondernemers

Snelle feedback

In gesprek met collega-ondernemers

Een groep van collega-ondernemers die op één namiddag hun ervaringen met jou delen. Ideaal voor ondernemers die met een uitdaging, problematiek of idee zitten en dit snel willen aftoetsen met gelijkgezinden. 

Ecologisch advies voor bedrijven

Ecologisch advies voor bedrijven

een groene win-win

Ecologisch advies voor bedrijven

Een kostenefficiënt beheer van je bedrijfsterrein met oog voor biodiversiteit? Dat kan! Onderneem met SPK adviseert je in het opzetten van een correct ecologisch beheer van je groene zones.

Liken & delen maar!