Filmpje In the Mix online

12 / 04 / 2016

Ontdek de sfeer en dynamiek van onze events

Met de eerste stralende lentezon op de achtergrond organiseerde SPK op donderdag 4 juni In the Mix. Het event vond plaats in Cultuurhuis de Warande. Doel van In the Mix was verschillende experten en disciplines te laten samenwerken rond drie uitdagingen uit respectievelijk de bouw-, retail-, en cultuursector.

In the Mix bestond uit een namiddag- en avondgedeelte:

  • In het Creatief Labo van de namiddag genereerden drie multidisciplinaire teams toekomstbeelden als antwoord op de drie uitdagingen. Door de combinatie van een mix en verscheidenheid aan deelnemers en het creatief proces creëerden we een aangename en productieve sfeer.
  • ’s Avonds inspireerden bijzondere getuigenissen van kunstenaar Frederik De Wilde, speelkaartenfabrikant Cartamundi en MIVB een breder publiek. De deelnemers van het Creatief Labo presenteerden op hun beurt de resultaten van hun productieve namiddag.

Kortom: een geslaagd event vol verrassende connecties en met heel wat ingrediënten om in de toekomst op verder te bouwen. Het bijhorend filmpje toont dan ook niet alleen de kracht van creatief denken en de mogelijkheden die samenwerken in een divers netwerk kan bieden als oplossing voor complexe bedrijfsgerelateerde en maatschappelijke uitdagingen, maar het geeft ook een beeld van de sfeer en dynamiek die je als ondernemer mag verwachten tijdens onze events. Geniet er van!

 

Heb je inspiratie?
Deel ze met ons!

Gerelateerd aanbod.

In the Mix

In the Mix

de innovatiecocktail

In the Mix

Wat als ... je verschillende professionals uit verschillende sectoren en disciplines samenbrengt rond jouw groeiuitdagingen? Wat als ... uit verschillende invalshoeken de huidige struikelblokken onder de loep worden genomen? Wat als ... dit experiment ook nog eens gericht is op concrete innovaties en realiseerbare toekomstbeelden? Dit is de insteek van In the Mix: creatieve geesten, designers, innovatoren, gebruikers/klanten etc. gaan met de pijnpunten van jouw onderneming aan de slag.

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Onverwachte troeven

Huis voor Creativiteit: contactpunt

Creativiteit en ondernemerschap: niet meteen twee termen die zich eenvoudig met elkaar verzoenen. Toch is heel wat te zeggen voor creatief ondernemerschap. Het Huis voor Creativiteit is hét contactpunt waar je terecht kan met al je vragen rond ondernemen in de creatieve sector of creatiever ondernemen in traditionele sectoren. We helpen je graag verder met advies en gerichte doorverwijzing.

Netwerk CiNe

Netwerk CiNe

Creatief inspirerend

Netwerk CiNe

Ben je niet bepaald een geboren netwerker? Voel je je niet thuis op klassieke netwerkevents? Wil je wel bijleren, nieuwe tools en technieken leren kennen, je talenten kenbaar maken en nieuwe contacten leggen? Dan ben je bij CiNe activiteiten aan het juiste adres. Het Creatief Inspirerend Netwerk - CiNe - biedt niet-alledaagse netwerkactiviteiten rond alle aspecten van creatief ondernemerschap. 

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Samen straffer

Co.LAB: cross-sectorale samenwerking

Binnen Co.LAB koppelen we jou als ondernemer aan een creatieve geest/designer. Doel is samen tot nieuwe innovaties te komen. Niet alleen denkwerk, maar ook concrete acties.