Wij zoeken pioniers voor startup POWOW

24 / 11 / 2016

Efficiënt en origineel vergaderen

POWOW, the art of meeting, een nieuw vergaderconcept dat bedrijven en organisaties toegang geeft tot ateliers van kunstenaars en top creatives, lanceert hun piloottraject in de Kempen. Met steun van de Warande en SPK gaat POWOW op zoek naar tien bedrijven/organisaties die interesse hebben om het nieuwe concept uit te testen. Bij succes zijn de ambities van POWOW internationaal.

WAT IS POWOW?

Concreet zetten kunstenaars hun ateliers open zodat bedrijven en organisaties hier hun belangrijke vergaderingen kunnen houden. POWOW biedt op die manier een zo laag mogelijke instapdrempel aan bedrijven die willen proeven van wat de wereld van kunst en top creatives kan betekenen voor hun strategie en dagelijkse bedrijfsvoering. Samen met kunstenaars en bedrijven gaat POWOW de uitdaging aan om vergaderingen doelgerichter, creatiever en dus ook efficiënter te maken.

WAAROM POWOW?

Bedrijven die wetenschap en kunst integreren in hun werkprocessen vertonen 8% meer groei in verkoopcijfers*. Studies die de waarde van verbinding tussen kunst en bedrijfsleven wetenschappelijk onderbouwen zijn er inmiddels voldoende. Toch blijft de wereld van kunst en creativiteit voor veel bedrijven 'onbekend is onbemind'. POWOW brengt hierin verandering en zorgt niet alleen voor een origineel kader om te vergaderen, maar brengt ook onmiddellijk de wereld, de filosofie en manier van werken van een kunstenaar dichter bij bedrijven. Dit biedt nieuwe, frisse inzichten, opent stroeve denkkaders en zorgt voor de nodige kruisbestuiving (een belangrijke factor bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor toekomstige innovaties). POWOW biedt formules waarbij de kunstenaar fungeert als inspiratiebron, als klankbord of als moderator. 

WANTED

Wij zoeken voor het piloottraject van deze startup een gezonde mix van bedrijven/organisaties die met POWOW aan de slag willen gaan. Plan je kortelings een vergadering? Wil je met je team vergaderen in een inspirerend, niet voor de hand liggende setting? Ben je op zoek naar een manier om je vergadering doelgerichter en efficiënter te maken? Wil je een nieuwe manier van denken/werken leren kennen om hier zelf nieuwe inzichten uit te halen? Dan ben je bij POWOW aan het juiste adres. Je geeft aan wat het onderwerp en de gewenste duur van je meeting is en welke praktische eisen je stelt voor je vergadering. POWOW doet je dan een aanbod van een of meerdere geschikte kunstenaars bij wie je terecht kan en regelt alles om je vergadering zo zorgeloos en waardevol mogelijk te maken.

De eerste tien pioniers krijgen sowieso een gratis fotoreportage ter waarde van 650 euro. Extra kortingen zijn mogelijk onder bepaalde voorwaarden.

Meer info kan je vinden op de site of door een mailtje te sturen naar info@powow.today

* The Fusion Effect: The economic returns to combining arts and science skills, Nesta, 2016