Nadine Pauwels is een werknemer van SPK.

Nadine Pauwels

projectmedewerker

+32 14 71 11 10

Als je bij Onderneem met SPK langskomt, kan je er niet naast kijken: de hartelijke glimlach van Nadine. Deze bezige bij zorgt dat alle taken met zorg en stiptheid worden uitgevoerd. Stilzitten is niets voor Nadine, tenzij na een drukke werkweek: dan kan je haar terugvinden in de sofa met een goed boek en een lekker glaasje wijn.

Nadine kan je alles vertellen over deze diensten.

Bar d’Office Turnhout

Bar d’Office Turnhout

Coworken in stijl

Bar d’Office Turnhout

Ben jij het thuis werken beu? Ben je op zoek naar een professionele werkplek om te werken, klanten te ontvangen en andere ondernemers te ontmoeten? Ben je veel onderweg en zoek je al eens een inspirerende plek om tussen afspraken door je werk bij te houden? Coworken in Bar d'Office Turnhout biedt een oplossing.

Netwerk CiNe

Netwerk CiNe

Creatief inspirerend

Netwerk CiNe

Ben je niet bepaald een geboren netwerker? Voel je je niet thuis op klassieke netwerkevents? Wil je wel bijleren, nieuwe tools en technieken leren kennen, je talenten kenbaar maken en nieuwe contacten leggen? Dan ben je bij CiNe activiteiten aan het juiste adres. Het Creatief Inspirerend Netwerk - CiNe - biedt niet-alledaagse netwerkactiviteiten rond alle aspecten van creatief ondernemerschap.